تبلیغات
مطالب اینترنتی - اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟

اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟

نویسنده : نویسنده سه شنبه 28 فروردین 1397 09:09 ق.ظ  •   


برترین ها: در این مطلب سه دستور پخت برای ذائقه های مختلف آورده ایم اما می توانید از هر ماده طعم دهنده دیگری هم استفاده کنید.

نکات:

هرچند این غذا نیاز به مواد یا مهارت خاصی ندارد، اما چند نکته مهم را باید در نظر داشته باشید. شاید این نکات در نگاه اول بدیهی یا بی اهمیت به نظر برسد اما تفاوت زیادی در غذای شما ایجاد می کنند.

از مرغ یا بوقلمون تازه استفاده کنید. بسیاری از گوشت های یخ زده خودشان آب نمک دارند و نیازی به محلول ما نیست. اما گوشت تازه یک بوم خالی است که می توانید آزادانه روی آن کار کنید.

به جای اینکه از یک مرغ یا بوقلمون بزرگ استفاده کنید از دو مرغ کوچک استفاده کنید تا بهتر کباب شود.

بیشتر روی نسبت نمک به مایع تمرکز کنید نه نسبت نمک به مرغ. برای ایجاد یک محلول اشباع باید به اندازه کافی نمک اضافه کنید.

کیسه پلاستیکی حاوی مرغ و مواد محلول را در یک ظرف محکم قرار داده و سپس در یخچال بگذارید تا در جای خود بمانند.

گوشت باید در تمام 8 ساعت در محلول غرق باشد تا همه جای مرغ مرطوب شود.

بعد از خشک کردن مرغ، محلول را دور بریزید و دوباره استفاده نکنید.

اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟



لینک منبع

مطلب اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟ در سایت مفیدستان.



آخرین ویرایش: - -

سه شنبه 28 فروردین 1397 10:24 ق.ظ
سلام عزیز انتظار زیادی ازتون ندارم فقط دلم میخواد بهم سر بزنید و نطرتون را بگین و با هم تبادل لینک داشته باشیم منتظرم گلم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر